Gyermekfelügyelet

Feladatunk, hogy amíg munkában van, vagy éppen pihen, szeretettel és szakszerűen felügyeljünk gyermekeire.

Törekvéseink szerint nem csak egyszerű felügyeletet látunk el. Kolléganőink jól képzett, pszichológiailag is felkészült szakemberek, akik szeretik a gyermekeket és jól is értenek hozzájuk. Szeretünk játszani és alkotni, hogy a felügyelettel töltött időt tartalommal is megtöltsük.

A magas szintű szolgáltatás érdekében, bébiszittereinket egyetemi/főiskolai végzettségű szakemberek közül válogattuk, akik rendelkeznek elsősegély tanfolyammal, érvényes egészségügyi kiskönyvvel, erkölcsi bizonyítvánnyal. Összetartó csapat vagyunk, így amikor leadja igényeit, célirányosan keressük meg az Ön és gyermekei számára a legmegfelelőbb kollégát. Ennek érdekében akár a lakására látogatunk el, vagy épp úgy befáradhat a baba mama klub helyszínére, előzetes egyeztetés alapján tárgyalni, illetve megismerkedni velünk.

Akár pár hónapos gyermekek felügyeletét is vállaljuk. Természetesen, az extra kívánságokat is kielégítjük.

Arra bíztatjuk Önt, hogy bátran érdeklődjön és ossza meg problémáit velünk, mert szakképzett csapatunk a legnagyobb megértéssel, diszkrécióval, valamint díjmentesen igyekszik segítséget nyújtani!

Fontosnak tartjuk, hogy - a megfelelő tudású gyermekfelügyelet érdekében - minden szempontnak megfelelő bébiszittereket ajánljunk a családok számára, hiszen ahány család, annyiféle igény!